Upplevelsepaket

Letar du och din arbetsgrupp efter en gemensam coronasäker aktivitet att göra i sommar?
Då vill jag tipsa om att jag kan ordna halvdags-paket på min gård i mittskåne, skräddarsytt efter era intressen och behov.

Från maj till september kommer det finnas möjlighet till självplock av vackra giftfria blommor från snittblomsodlingen. Ni han få hjälp och stöd i att arrangera er unika bukett innan ni tar hem den. Jag kan ordna mat eller fika att äta i trädgården om vädret tillåter. Om det regnar finns det plats att sitta i verkstaden på logen. Gården ligger vid vägs ände, mitt i vacker natur med betesmarker och ekhagar precis intill. Här är det tyst och lugnt och perfekt plats att andas ut och varva ner en stund.

För er som är intresserade av att veta mer om snittblomsodling och slowflowers så kan jag hålla ett föredrag och berätta mer om odlingen på plats. Jag är förutom snittblomsodlare också utbildad biolog och naturvägledare. Jag håller gärna en vägledd vandring för er genom ekhagarna ner till Rönne å. Det finns mycket att upptäcka och prata om.

Det här är en del av min företagsidé inom Hultseröds trädgårdar. Jag vill dela med mig av glädjen till blommor, naturen och platsen jag bor på. Jag tar emot alla typer av grupper som är intresserade av en givande upplevelse på landet. Det kan förutom arbetslag vara familjer, kompisar, möhippor och svensexor, utbildningar, vårdinstanser och föreningar.

Hör av dig så pratar vi mer.

Bröllop

Jag hjälper er med närodlade och unika blommor till er stora dag.

Självplock

Vi kommunicerar så att jag kan få en bild av vad ni vill ha och ni vet vad jag kan erbjuda.

Vill du komma i kontakt med mig så hör bara av dig. Lättast får du tag på mig via telefon eller e-post.

Svarar jag inte i mobilen så skicka ett sms eller prata in ett meddelande så hör jag av mig så snart jag kan.

hultserodstradgardar@gmail.com

073 772 18 05